goedkoop bellen
 
 
 
home
voip telefonie
voordelen
download voip
internet aanbieder
contact


 
 
   
 

De voordelen van Voice over IP

Een voordeel is dat een intern telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor een telenetwerker ook thuis via zijn interne telefoonnummer bereikt kan worden.

Ook de kwaliteit van het signaal is beter. Te goed zelfs, volgens gebruikers van het eerste uur, omdat de lijn door het gebrek aan ruis 'dood' leek. Bij VoIP-telefoonsystemen, wordt 'Comfort Noise' toegevoegd, een systeem dat niets meer doet dan het toevoegen van een lichte ruis aan het signaal.

Kantoor omgevingen kunnen volstaan met minder bekabeling omdat de PC en de telefoon op een poort aangesloten kunnen worden.

Integratie van verschillende diensten kan met Voice over IP makkelijker worden (denk hierbij aan gezamelijk aan een document werken tijdens een gesprek of videoconferencing.

   
 

Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met Voice over IP optimaal gebruikmaken van vaste verbindingen tussen lokaties door dezelfde bandbreedte voor voice verkeer en dataverkeer te gebruiken.

Omdat bestaande dataverbindingen gebruikt kunnen worden, is de prijs meestal lager dan via een klassieke telefoonverbinding. Dit is zeer interessant voor internationale gesprekken, of voor gesprekken tussen verschillende vestigingen van een bedrijf.

 
     

 

 
 

Veel gestelde vragen

 
  Is VoIP voor mij?
Met VoIP kunt u besparen op uw telefoonkosten. U bespaart op de lagere abonnementskosten en op de veel lagere gesprekstarieven.

Het is geschikt voor u als u zich kunt vinden in de volgende behoeften:

- Ik heb breedband internet verbinding, ik zou mijn gesprekskosten willen verlagen.
- Ik voer regelmatig gesprekken naar het buitenland en ik zou mijn kosten willen verlagen.
- Ik heb een klein bedrijf en het verwerken van telefoonrekeningen vergt veel tijd en energie.
 
 
Is bellen met VoIP goedkoper?
Hoe is het geluid van VoIP?
Heb ik een computer nodig?
Kan ik mijn KPN nummer houden?
 
     

Links

   
 
 
   
 
 Home VoIP Voordelen Download VoIP VoIP Provider Contact  www.bellenvoip.com Internet bellen